Inclusief ondernemerschap van Groenvoorziening Vogels B.V. opnieuw beloond met Trede 3 op de PSO Prestatieladder

Inclusief ondernemerschap van Groenvoorziening Vogels B.V. opnieuw beloond met Trede 3 op de PSO Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Groenvoorziening Vogels B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Groenvoorziening Vogels B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Groenvoorziening Vogels B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Groenvoorziening Vogels B.V.

Groenvoorziening Vogels is een aannemer in de groensector met jarenlange ervaring in aanleg, renovatie en onderhoud van vrijwel alle voorkomende groenprojecten. Het familiebedrijf is opgericht in 1963 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een middelgrote groenvoorziener. Inmiddels behoren gemeentes, instellingen, (civieltechnische) bedrijven en particulieren in de wijde omgeving van Gemonde tot de klantenkring van Groenvoorziening Vogels.

 

In het kader van maatschappelijk ondernemen heeft Groenvoorziening Vogels een samenwerkingsverband opgezet met de WSD-groep uit Boxtel. Deze samenwerking biedt mogelijkheden tot het plaatsen van zogenaamde P-Wetters: participanten die via een sociale werkvoorziening terug in het werkveld worden begeleid. De WSD-groep leidt de P-Wetters op en Groenvoorziening Vogels biedt werkzaamheden waarin zij zich kunnen ontwikkelen. Zo krijgen mensen van buiten de arbeidsmarkt de kans om zich te profileren op de arbeidsmarkt.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
15 february 2021