Hoogste trede op de PSO Prestatieladder voor Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V.

Hoogste trede op de PSO Prestatieladder voor Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V.

PSO Nederland feliciteert Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V.

Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V. is een familiebedrijf waar dagelijks meer dan 650 enthousiaste medewerkers zich inzetten voor de realisatie van uitdagende projecten. Het bedrijf is al meer dan 63 jaar actief op het gebied van infrastructuur. Het meedenken, uitwerken, ‘engineeren’, bouwen, onderhouden en beheren van infrastructuren voor water, energie en telecommunicatie behoren tot de passie en de kracht van de organisatie.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
1 april 2021