Signify Netherlands B.V. toont sociale ambities met Aspirant-status

Signify Netherlands B.V. toont sociale ambities met Aspirant-status

PSO Nederland feliciteert Signify Netherlands B.V. met hun PSO-certificering op Aspirant niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Signify Netherlands B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Signify Netherlands B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Signify Netherlands B.V.

Signify is de wereldmarktleider in verlichting voor professionals, consumenten en verlichting voor het "Internet of Things". Het doel van Signify is om het onbenutte potentieel van licht aan te boren voor een lichter leven en een duurzame wereld. Met innovaties als circulaire en connected verlichting zet de organisatie duurzaamheid in de spotlight. Want slimmer en zuiniger omgaan met grondstoffen en energie is een must volgens Signify.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
9 april 2021