Gemeente Uden behaalt hoogste trede op de PSO-Prestatieladder

Gemeente Uden behaalt hoogste trede op de PSO-Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Gemeente Uden met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Gemeente Uden aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Gemeente Uden een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Gemeente Uden

In 2018 werd de gemeente al erkend met een PSO-certificering op het hoogste niveau. Twee jaar later laat de gemeente zien nog steeds tot de koplopers te behoren wat betreft sociaal ondernemerschap. Gemeente Uden is hierin een voorbeeld voor andere bedrijven en organisaties en zet hiermee in op een inclusievere samenleving.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

 

Deel dit bericht:  
12 april 2021