Feenstra Verwarming B.V. presteert ruim bovengemiddeld en behaalt Trede 2

Feenstra Verwarming B.V. presteert ruim bovengemiddeld en behaalt Trede 2

PSO Nederland feliciteert Feenstra Verwarming B.V. met hun PSO-certificering op Trede 2 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Feenstra Verwarming B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Feenstra Verwarming B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Feenstra Verwarming B.V.

Feenstra Verwarming B.V. verzorgt niet alleen de installatie en het onderhoud van ketels, maar reinigt ook ventilatiekanalen, installeert zonnepanelen en isoleert daken, vloeren en spouwmuren. Daarnaast geeft het ook energieadvies en biedt het beveiligingssystemen aan. Feenstra Verwarming B.V. zorgt niet alleen voor de techniek, de organisatie zorgt er ook voor dat die techniek goed blijft functioneren.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
14 april 2021