Opnieuw hoogste trede voor Stam + De Koning bouw B.V. op de PSO-Prestatieladder

Opnieuw hoogste trede voor Stam + De Koning bouw B.V. op de PSO-Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Stam + De Koning bouw B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Stam + De Koning bouw B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Stam + De Koning bouw B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Stam + De Koning bouw B.V.

Stam + De Koning is een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in de regio Eindhoven. Met ruim honderd mensen ontwikkelt en realiseert de organisatie sinds 1987 uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken en zorg. Dat doet Stam + De Koning voor gemeenten, corporaties, zorginstellingen en andere opdrachtgevers, vaak in samenwerking met partners.

Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
16 april 2021