Sociaal ondernemen als vanzelfsprekendheid binnen Springplank0031

Sociaal ondernemen als vanzelfsprekendheid binnen Springplank0031

Springplank0031 is al jaren gecertificeerd op de PSO Prestatieladder. Met het huidige Trede 1 certificaat maakt Springplank0031 aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Springplank0031 een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

Springplank0031 helpt kwetsbaren om weer hun weg te vinden in de maatschappij door middel van persoonlijke begeleiding en een leer-werk traject. De organisatie gelooft dat werk ritme en structuur geeft, en daarmee de zelfstandigheid en zelfredzaamheid vergroot. Met het Trede 1 certificaat laat Springplank0031 zien dat zij ook binnen haar eigen organisatie een divers en inclusief personeelsbestand waarborgt.

Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
14 may 2021