Bart van Wijlen Beheer continueert Trede 3 certificering!

Bart van Wijlen Beheer continueert Trede 3 certificering!

Bart van Wijlen Beheer is al jaren gecertificeerd op de PSO Prestatieladder. Met de PSO certificering maakt Bart van Wijlen Beheer aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Bart van Wijlen Beheer een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

Bart van Wijlen is al sinds 2015 gecertificeerd op de PSO Prestatieladder. Het bedrijf is al langere tijd actief bezig met sociale impact en binnen haar organisatie werkgelegenheid faciliteert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met hun Trede 3 certificaat is Bart van Wijlen een van de koplopers op het gebied van socialer ondernemen.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
22 june 2021