Schildersbedrijf Heythuysen B.V. presteert bovengemiddeld en haalt het Trede 2 certificaat!

Schildersbedrijf Heythuysen B.V. presteert bovengemiddeld en haalt het Trede 2 certificaat!

Schildersbedrijf Heythuysen heeft weer Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Schildersbedrijf Heythuysen op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Schildersbedrijf Heythuysen op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Schildersbedrijf Heythuysen is in 1950 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 45 medewerkers in vaste dienst. Het bedrijf is gespecialiseerd in schilderwerkzaamheden en totaal onderhoud, en levert aan haar klanten een complete en geïntegreerde service van hoogwaardige kwaliteit.

De organisatie is een erkend leerbedrijf en zet zich sterk in voor het bieden van kansen en mogelijkheden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door werkgelegenheid binnen de eigen organisatie te creëren werkt Schildersbedrijf Heythuysen mee aan een inclusievere arbeidsmarkt.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

Deel dit bericht:  
1 july 2021