Stroomopwaarts MVS her-certificeert op het Trede 3 èn 30+ certificaat!

Stroomopwaarts MVS her-certificeert op het Trede 3 èn 30+ certificaat!

Stroomopwaarts MVS heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat Stroomopwaarts MVS voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelsbestand dat in dienst is bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Stroomopwaarts MVS op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Stroomopwaarts MVS op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Stroomopwaarts helpt inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam met re-integratie naar werk en om (opnieuw) hun draai te vinden in de bredere samenleving. Samen met deze personen zoekt Stroomopwaarts naar de talenten en interesses van deze personen om zo een passende werkplek te vinden.

Ook zoekt Stroomopwaarts samen met ondernemers naar geschikte manieren en regelingen om sociaal en inclusief ondernemen en plek te geven binnen hun organisaties.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
4 august 2021