DeltaCare Dienstverlening B.V. behaalt opnieuw het Trede 3 èn 30+ certificaat!

DeltaCare Dienstverlening B.V. behaalt opnieuw het Trede 3 èn 30+ certificaat!

DeltaCare Dienstverlening B.V. heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat DeltaCare Dienstverlening B.V. voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelsbestand dat in dienst is bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat DeltaCare Dienstverlening B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert DeltaCare Dienstverlening B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

DeltaCare Dienstverlening B.V. is een dienstverlener in de facilitaire diensten. De organisatie verzorgt de gehele schoonmaak van uw gebouw, van vloeronderhoud tot de raambewassing.

De organisatie zet ook bovengemiddeld in op sociaal ondernemen. Binnen DeltaCare Dienstverlening is meer dan 30% van de werkgelegenheid gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met de juiste begeleiding en een passende werkplek zorgt Deltacare ervoor dat deze medewerkers waardevolle krachten binnen het bedrijf zijn en zichzelf en hun talenten volop kunnen ontwikkelen.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
13 august 2021