Bakker Groenvoorzieningen behaalt direct de hoogste certificering op de PSO-Prestatieladder!

Bakker Groenvoorzieningen behaalt direct de hoogste certificering op de PSO-Prestatieladder!

Bakker Groenvoorzieningen heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Bakker Groenvoorzieningen op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Bakker Groenvoorzieningen op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Bakker Groenvoorzieningen is een specialist op het gebied van groenaanleg, en is actief in diverse gebieden van sportvelden tot aan recreatieparken. Het bedrijf is actief in de regio’s Noord-Limburg en Oost-Brabant. Met het trede 3 certificaat toont Bakker Groenvoorzieningen aan dat het naast oog voor kwaliteit en professionaliteit ook waarde hecht aan een inclusief personeelsbestand en zich daar aantoonbaar bovengemiddeld voor inzet.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
4 october 2021