Anacon-Infra B.V. zet zich bovengemiddeld in op het vlak voor sociaal ondernemen!

Anacon-Infra B.V. zet zich bovengemiddeld in op het vlak voor sociaal ondernemen!

Anacon-Infra B.V. heeft Trede 1 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Anacon-Infra B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Anacon-Infra B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Anacon-Infra B.V. is een projectbureau voor infrastructurele projecten. Het bedrijf staat klanten bij in de advisering en voorbereiding van diverse civieltechnische projecten. Naast de begeleiding van complexe projecten zorgt Anacon-Infra ook voor maatschappelijke impact met haar bedrijf door actief in te zetten op vergrote arbeidsparticipatie.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
23 october 2021