Convallaria Holding B.V. behaalt direct de hoogste certificering!

Convallaria Holding B.V. behaalt direct de hoogste certificering!

Convallaria Holding B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Convallaria Holding B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Convallaria Holding B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Convallaria Holding, ook wel bekend als Farwick Groenspecialisten, is opgericht in 1898 en het eerste groenbedrijf in Nederland dat het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ mocht dragen. In de loop der tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een breed gespecialiseerd groenbedrijf met jarenlange ervaring en expertise. Naast de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt in de afgelopen eeuw heeft Farwick Groenspecialisten nooit haar warme en betrokken bedrijfscultuur verloren, en de binding met de samenleving.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

Deel dit bericht:  
15 november 2021