J.H. Laarakkers B.V. aantoonbaar een koploper op het vlak van socialer ondernemen!

J.H. Laarakkers B.V. aantoonbaar een koploper op het vlak van socialer ondernemen!

J.H. Laarakkers B.V. heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat J.H. Laarakkers B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert J.H. Laarakkers B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

J.H. Laarakkers is een breed gesocialiseerde organisatie, met specialismes in de sloop, asbestverwijdering, ruiming van grondstoffen en gebiedsontwikkeling. Het bedrijf heeft vorig jaar haar 75 jarig bestaan gevierd en is in die tijd uitgegroeid tot een begrip in de wijdere regio Boxmeer.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
13 april 2021