Olympia Nederland B.V. zet zich structureel in voor arbeidsparticipatie onder mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!

Olympia Nederland B.V. zet zich structureel in voor arbeidsparticipatie onder mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!

Olympia Nederland B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Olympia Nederland B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Olympia Nederland B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Olympia Nederland is een betrokken uitzendbureau dat tot doel heeft om mensen structureel in te kunnen zetten op een werkplaats waar ze tot hun recht komen en met plezier heengaan. Door langdurige samenwerkingen met haar opdrachtgevers zorgt Olympia Nederland voor een duurzame inzet van medewerkers, en draagt zij zo haar steentje bij aan arbeidsparticipatie.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
17 april 2021