Stichting Leger des Heils Welzijns-en Gezondheidszorg toont structurele inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met her-certificering op de PSO-Prestatieladder

Stichting Leger des Heils Welzijns-en Gezondheidszorg toont structurele inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met her-certificering op de PSO-Prestatieladder

Stichting Leger des Heils Welzijns-en Gezondheidszorg heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Stichting Leger des Heils Welzijns-en Gezondheidszorg op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Stichting Leger des Heils Welzijns-en Gezondheidszorg op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Stichting Leger des Heils Welzijns-en Gezondheidszorg zet zich als internationale christelijke organisatie breed in voor mensen binnen de samenleving die een steuntje in de rug nodig hebben. De PSO-certificering toont aan dat Stichting Leger des Heils Welzijns-en Gezondheidszorg zich al meerdere jaren bovengemiddeld inzet voor de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
20 april 2021