Asito B.V. biedt structureel werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!

Asito B.V. biedt structureel werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!

Asito B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Asito B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Asito B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Asito werkt in alle regio’s, en is continu bezig om het vak voor schoonmaken verder te ontwikkelen. Asito biedt aan alle medewerkers de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen waarmee ze zich kunnen ontwikkelen op inhoudelijk- en communicatievlak. Asito heeft oog voor haar medewerkers en biedt bovengemiddeld werkgelegenheid aan mensen die een steuntje extra nodig hebben om hun talenten te ontwikkelen. De PSO-certificering sluit hier naadloos op aan.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
24 december 2021