PepsiCo Nederland B.V. is aantoonbaar bovengemiddeld bezig met socialer ondernemen!

PepsiCo Nederland B.V. is aantoonbaar bovengemiddeld bezig met socialer ondernemen!

PepsiCo Nederland B.V. heeft Trede 1 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat PepsiCo Nederland B.V.op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert PepsiCo Nederland B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

PepsiCo Nederland is onderdeel van het wereldwijde concern PepsiCo Groep. Het bedrijf produceert en distribueert verschillende gerenommeerde food- en drink merken zoals Lay’s, Doritos, en Tropicana. De merken van PepsiCo hebben dikwijls een decennialange historie in Nederland, en vormen inmiddels een bekend item in menig boodschappenmandje.

PepsiCo heeft een sociaal beleid dat gericht is op het welzijn van de mensen binnen het bedrijf en in de bredere maatschappij. Zo zorgt PepsiCo ervoor dat er in het bedrijf een familiale, hechte sfeer is, met voldoende activiteiten om met collega’s in contact te komen. Tevens is inclusiviteit een groot goed binnen PepsiCo. De werkgelegenheid die PepsiCo biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat het bedrijf meer een afspiegeling van de samenleving vertoont, en verrijkt het personeelsbestand.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
1 january 2022