Inclusief ondernemen groeit: verlenging PSO-Trede 1 voor Rastergroep

Inclusief ondernemen groeit: verlenging PSO-Trede 1 voor Rastergroep

PSO-Nederland feliciteert Rastergroep met de verlenging van PSO-Trede 1 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Rastergroep laat hierdoor zien dat op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage wordt geleverd op het gebied van sociaal ondernemen, ook wel inclusief ondernemen genoemd. Uit de onafhankelijke toetsing blijkt dat Rastergroep op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen.

PSO stimuleert sociaal ondernemen in Nederland

Doel van de PSO is het oplossen van een maatschappelijk probleem door socialer te ondernemen: meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam en op een kwalitatief goede wijze aan werk helpen bij reguliere organisaties. Sociaal inkopen draagt hier ook aan bij.

De verlenging van PSO-Certificaat Trede 1 is aan Rastergroep toegekend per 1 augustus 2016 en twee jaar geldig. De organisatie is in 1989 ontstaan uit Stichting Sociaal Cultureel Werk en Stichting Wijkwerk. Raster is een not-for-profit organisatie, actief in de gemeente Deventer, die Welzijnswerk verricht en Kinderopvang aanbiedt onder de naam Sam&ko.

Deel dit bericht:  
4 januari 2017

Direct naar: