Sociaal Ondernemen groeit: Bouwmeester Boomverzorging VOF bereikt PSO-Trede 3

Sociaal Ondernemen groeit: Bouwmeester Boomverzorging VOF bereikt PSO-Trede 3

Bouwmeester Boomverzorging VOF uit Wenum Wiesel onder de rook van Apeldoorn heeft Trede 3 bereikt op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen. Bouwmeester Boomverzorging VOF is een klein bedrijf waarbinnen veel waarde wordt gehecht aan vakmanschap en kennis van zaken en waar mensen werken met vakdiploma's, die plezier hebben in het werken met bomen!

De organisatie levert op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief ondernemen. De PSO-audit is uitgevoerd door DEKRA Certification BV. Uit de onafhankelijke toetsing blijkt dat de organisatie op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het bedrijf werkt bij voorkeur samen met organisaties die dit ook doen. 

Doel van de PSO van PSO-Nederland is het oplossen van een maatschappelijk probleem door socialer te ondernemen: meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam en op een kwalitatief goede wijze aan werk helpen bij reguliere organisaties. Sociaal inkopen draagt hier ook aan bij.

De certificering is toegekend per 1 december 2016 en geldig voor een periode van twee jaar.

 

 

 

Deel dit bericht:  
6 februari 2017

Direct naar: