Sociaal Ondernemen groeit: PSO-Trede 3 voor Ter Riele BV

Sociaal Ondernemen groeit: PSO-Trede 3 voor Ter Riele BV

Ter Riele B.V. is een groot familiebedrijf dat sinds 1987 bestaat en groen vorm geeft in de breedste zin van het woord. De onderneming heeft het hoofdkantoor in Klarenbeek en biedt werkgelegenheid aan ruim 60 vaste medewerkers. In het groeiseizoen kan dat oplopen tot over de 100, dankzij de inzet van een flexibele schil van mensen.

Ter Riele B.V. realiseert groenprojecten van zeer uiteenlopende aard voor  overheidsinstellingen (o.a. gemeenten), (zorg)instellingen, bedrijven en particulieren. Het werkgebied van het bedrijf bevindt zich in Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht.

PSO-Nederland feliciteert Ter Riele B.V. met het bereiken van PSO-Trede 3, waarmee wordt aangetoond dat de onderneming op een herkenbare wijze bezig is met Sociaal Ondernemen. De PSO-audit is gedaan door KIWA Nederland BV, het certificaat is toegekend per 1 december 2016 en twee jaar geldig.

In de regio van de gemeente Apeldoorn groeit het aantal organisaties dat trede heeft weten te bereiken op de PSO-Prestatieladder gestaag. Niet alleen de gemeente zelf draagt het PSO-Keurmerk uit, maar ook Accres, Bam Wegen B.V. Regio Oost, Dros Schoonmaakdiensten, DMLux Verlichtingsarmaturen, Eijkelboom BV, Evisiun Totaal Vastgoed Onderhoud B.V., Tactus Verslavingszorg Apeldoorn, GroenWerkXL B.V., M&M Verlichting B.V., Stichting Iriszorg Apeldoorn, Ter Steege Bouw Vastgoed en Bouwmeester Groenvoorziening. 

Deel dit bericht:  
11 februari 2017

Direct naar: