PSO-Trede 3 voor de Inclusief Groep

PSO-Trede 3 voor de Inclusief Groep

De Inclusief Groep biedt werkgelegenheid aan bijna 1.000 mensen met een arbeidsbeperking die het zelfstandig niet kunnen redden op de arbeidsmarkt. Voor deze mensen zijn er bij de Inclusief Groep, hoofdkantoor in Nunspeet, eigen werkbedrijven, in de vorm van sociale ondernemingen, waar zij aan het werk zijn in de Schoonmaak, Schilderwerken, Verpakken & Montage, Groenvoorziening en Post. De Inclusief Groep heeft voor deze inspanningen het certificaat voor PSO-Trede 3 gekregen en aangetoond dat op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage wordt geleverd op het gebied van Sociaal Ondernemen.

Ketenstimulering PSO-Nederland

Van de website van de Inclusief Groep: “Als sociale onderneming willen we mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt kansen bieden én meedoen in een commerciele markt. Daarom hebben we noodzakelijke veranderingen doorgevoerd in de organisatiecultuur, hebben we gewerkt aan meer flexibiliteit en ondernemerschap. De Inclusief Groep wil ook de komende jaren de infrastructuur blijven inzetten om op de Veluwe mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt een werkende toekomst te bieden. In onze sociale ondernemingen of bij werkgevers in de regio.” Binnen PSO-Nederland noemen we dat Ketenstimulering.

De PSO-audit is uitgevoerd door TUV Rheinland Nederland en geldig voor een termijn van twee jaar. Het certificaat is toegekend per 1 december 2016. Bij de audit waren leidinggevenden en medewerkers uit de PSO-doelgroep betrokken van de afdelingen Post, Schilders, Groenvoorziening, Verpakken en Montage en Schoonmaak, zoals valt te lezen op www.inclusiefgroep.nl. De certificering is ook opgepakt via lokale media: Omroep Nijkerk en VOC Lokaal, omroep voor Noord-West Veluwe.

Deel dit bericht:  
16 februari 2017

Direct naar: