Verlenging PSO-Trede 2 voor Mourik Groot Ammers BV

Verlenging PSO-Trede 2 voor Mourik Groot Ammers BV

Mourik Groot Ammers B.V. heeft verlenging gekregen van PSO-Trede 2 op de PSO-Prestatieladder. Mourik is een innovatief familiebedrijf dat traditionele menselijke waarden combineert met modern ondernemerschap, hoogwaardige technieken, inspirerend leiderschap en een proactieve instelling. De onderneming is wereldwijd actief en telt circa 2.000 medewerkers.

Maatschappelijk Verantwoord ondernemen staat beschreven in De Mourik Sustainability Goals 2020, want zoals op de site staat beschreven: Onze mensen maken het verschil: Wij werken veilig om ervoor te zorgen dat de veiligheid en gezondheid van onze mensen en omstanders niet in het geding komen. Wij werken aan duurzame inzetbaarheid en investeren in de gezondheid en ontwikkeling van onze mensen.”

De verlenging van PSO-Trede 2 is ingegaan per 1 november 2016 en voor twee jaar geldig. De PSO-audit is gedaan door KIWA Nederland BV. De toetsing heeft uitgewezen dat Mourik Groot Ammers B.V op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven.

Deel dit bericht:  
21 februari 2017

Direct naar: