PSO-Trede 2 voor SW Groep BV

PSO-Trede 2 voor SW Groep BV

SW Groep BV heeft PSO-Trede 2 bereikt op de PSO-Prestatieladder. De erkenning is tevens van toepassing op de twee werkmaatschappijen SW BV en Alreno Bouw BV. SW Groep verzorgt planmatig onderhoud, renovatie en 24/7 bouwservice voor woningcorporaties, zorg-, onderwijsinstellingen en vastgoedbeheerders.

Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Almelo, SW Groep opereert landelijk vanuit twaalf vestigingen. De onderneming is maatschappelijk betrokken, daarnaast staat duurzaamheid centraal bij het aangaan van relaties met opdrachtgevers, partners, leveranciers en medewerkers. Het toegekende PSO-keurmerk betekent een bevestiging van de inspanningen die het bedrijf doet op het gebied van duurzaamheid met betrekking tot de arbeidsmarkt in het algemeen en van de branche in het bijzonder.  

SW Groep werkt  daarom bijvoorbeeld graag mee aan begeleidingsprogramma’s die leiden tot een productieve Social Return On Investment. Als erkend leerbedrijf worden studenten en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt enthousiast gemaakt voor het onderhoudsvak.

De PSO-audit is gedaan door DEKRA Certification op enkele vestigingen.. Het certificaat voor PSO-Trede 2 is toegekend per 1 februari 2017 en twee jaar geldig.

 

 

Deel dit bericht:  
18 april 2017

Direct naar: