Van der Valk Eindhoven behoudt PSO-Trede 3

Van der Valk Eindhoven behoudt PSO-Trede 3

Van der Valk Eindhoven heeft voor een nieuwe periode van twee jaar het certificaat toegekend gekregen dat hoort bij de status van Trede 3 op de PSO-Prestatieladder van PSO-Nederland. De vestiging in Eindhoven van het concern is al sinds 1 maart 2015 gecertificeerd voor deze trede. Met de hernieuwde erkenning laat de onderneming nog steeds zien op een duurzame en kwalitatief goede wijze werkgelegenheid te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Sociaal Ondernemen groeit in Nederland en vooral in de directe omgeving van Eindhoven bereiken steeds meer bedrijven en organisaties een status op de Prestatieladder Socialer Ondernemen, zoals ook te zien via de online marktplaats op PSO-Nederland. Een groeiend aantal bedrijven betekent ook dat de ketenstimulering die binnen de PSO bijdraagt aan een hogere positie op de Prestatieladder op een goede manier gestalte begint te krijgen.

De PSO is het landelijke meetinstrument en erkende keurmerk. DNV GL heeft de nieuwe audit voor Van der Valk Eindhoven uitgevoerd.

Deel dit bericht:  
8 mei 2017

Direct naar: