PSO-Trede 3 voor Aannemingsbedrijf Jos Scholman

PSO-Trede 3 voor Aannemingsbedrijf Jos Scholman

Aannemingsbedrijf Jos Scholman heeft Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO. Jos Scholman is een totaalpartner op het gebied van infra, sport en groen in de grond-, weg- en waterbouw en sport- en cultuurtechniek. De onderneming bestaat al meer dan 40 jaar en biedt werkgelegenheid aan circa 200 medewerkers.

De organisatie geeft onder de naam ‘Groen en bloeien’ ruim baan aan Sociaal ondernemen, zoals op de website valt te lezen: “Er is in Nederland nog altijd een grote groep werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Potentiële werknemers met een diversiteit aan ervaring en opleidingsniveaus die soms al lange tijd en om uiteenlopende redenen een uitkering ontvangen.

Jos Scholman voelt zich ook op dit vlak maatschappelijk verantwoordelijk en onderhoudt al jaren nauwe contacten met tal van gemeenten en eraan gekoppelde instanties om deze groep weer terug te laten keren in het arbeidsproces. En tevens kennis te laten maken met onze branche en de door ons geboden mogelijkheden hierbinnen. Al lange tijd, ver voordat het zoals heden ten dage binnen aanbestedingen een naam heeft gekregen en als Social Return wordt aangemerkt.”

Bij de ontwikkeling en realisatie van alle projecten wordt gebruik gemaakt van eigen kennis, kunde, benodigde middelen en materialen met als motto ‘Alles, maar dan ook alles, in eigen hand’ (bekijk het filmpje). Het hoofdkantoor staat in Nieuwegein.

De audit voor Jos Scholman is gedaan door KIWA Nederland BV, het certificaat is toegekend per 1 april 2017 en heeft een geldigheidsduur van twee jaar.  

Deel dit bericht:  
29 may 2017

Direct naar: