Willemsen De Koning stijgt naar Trede 3 op PSO-Prestatieladder

Willemsen De Koning stijgt naar Trede 3 op PSO-Prestatieladder

Willemsen De Koning is van Trede 2 naar Trede 3 gestegen op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO en PSO-Nederland. De onderneming opereert vanuit Arnhem en Veenendaal en verzorgt taxidiensten en contractvervoer. Willemsen De Koning laat met de hernieuwde erkenning zien dat op een duurzame en kwalitatief goede wijze werkgelegenheid wordt geboden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 Kwaliteit staat bij de onderneming voorop, immers: “Het verplaatsen van mensen is een grote verantwoordelijkheid die op alle fronten hoge eisen stelt. Mensen zijn immers het meest kostbare ‘goed’ dat je kunt vervoeren.” Veiligheid heeft dan ook de uiterste prioriteit en dat komt tot uiting in de strenge eisen die worden gesteld aan vervoersmiddelen en personeel. De chauffeurs zijn erop geselecteerd en getraind om passagiers met respect en geduld te benaderen.

Willemsen De Koning heeft de audit voor de nieuwe certificering laten uitvoeren door TUV Rheinland Nederland. Het PSO-Certificaat is geldig vanaf 1 april 2017.

Deel dit bericht:  
6 june 2017