GGzE opnieuw gecertificeerd voor PSO-Trede 1

GGzE opnieuw gecertificeerd voor PSO-Trede 1

GGzE, de organisatie voor geestelijke gezondheidszorg voor mensen in Eindhoven en omgeving heeft opnieuw het certificaat gekregen voor Trede 1 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO en PSO-Nederland. GGzE is ervan overtuigd dat mensen blijer en gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving: “Daarom helpen we hen om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.”

GGzE biedt al 90 jaar de béste zorg aan mensen die kampen met psychische problemen, waarbij het jaarlijks gaat om meer dan 20.000 mensen, jong en oud, uit de regio Eindhoven en De Kempen en uit andere delen van het land. Wat voor iemand de beste zorg is, wordt afgestemd op ieder persoonlijk. De een wil hulp om op koers te blijven in het leven, een ander vraagt ondersteuning bij het vinden van werk, een leeromgeving of passende dagbesteding.

Mensen komen bij GGzE om hun klachten te verminderen. “Daar hebben we beproefde behandelingen voor. Maar we kijken vérder dan de klachten. Samen met de cliënt en zijn directe omgeving zetten we ons ervoor in om het dagelijks leven van de cliënt aangenamer te maken. Onze ambitie is dat ieder mens mee kan doen aan het dagelijks leven, op een manier die bij hem of haar past.”

De nieuwe erkenning voor het niveau van PSO-Trede 1 is toegekend per 1 september 2016 en weer voor twee jaar geldig. GGzE biedt brede zorg, bekijk het op onderstaande video:

 

Deel dit bericht:  
6 januari 2017

Direct naar: