Inhetgroen erkend voor PSO-Trede 3 en PSO 30+ Certificaat

Inhetgroen erkend voor PSO-Trede 3 en PSO 30+ Certificaat

Inhetgroen is opnieuw gecertificeerd voor Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO en heeft daarnaast het PSO 30+ Certificaat verkregen. Inhetgroen is een bedrijf met ca. 45 medewerkers dat tuinen voor de buitenruimte rondom huis of rondom het bedrijf ontwerpt, installeert, renoveert en onderhoudt.

Inhetgroen en MVO

U treft bij Inhetgroen niet zomaar een tuinteam aan. Het team is kleurrijk in alle opzichten. Inhetgroen voelt zich maatschappelijk betrokken en is daarom trots op het grote aantal collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt die volwaardig meedraaien in ons team. Gekoppeld aan een reguliere vakman vervullen ze iedere dag vol plezier en trots het tuinwerk en zorgen ervoor dat alles er tiptop bij ligt. Door te kiezen voor Inhetgroen draagt u zo ook een steentje bij aan een socialere maatschappij waarin er plek is voor iedereen. Inhetgroen laat zo dus niet alleen uw tuin tot bloei komen maar ook de mensen.

De audit voor Inhetgroen is voor PSO-Nederland gedaan door TUV Rheinland Nederland, de beide certificaten zijn toegekend per 1 augustus 2017 en twee jaar geldig. De PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen is het landelijk erkende keurmerk voor inclusief werkgeverschap.

Deel dit bericht:  
15 august 2017