Panhuijzen Terrein- & Groenvoorziening en Boomverzorging B.V. behaalt Trede 3 op het PSO-keurmerk

Panhuijzen Terrein- & Groenvoorziening en Boomverzorging B.V. behaalt Trede 3 op het PSO-keurmerk

Panhuijzen Terrein- & Groenvoorziening en Boomverzorging B.V. is sinds september 2017 bekroond met trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. De PSO is een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument dat objectief bepaalt in welke mate een organisatie socialer onderneemt en daarmee een inclusieve werkgever is. 

Het doel van de Prestatieladder Socialer Ondernemen is het bijdragen aan de oplossing van een maatschappelijke uitdaging door Sociaal Ondernemen bij het bedrijfsleven te stimuleren: meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam en op een kwalitatief goede wijze aan werk helpen bij organisaties. Panhuijzen Terrein- & Groenvoorziening en Boomverzorging B.V. heeft tijdens de objectieve meeting aangetoond dat zij bovengemiddeld presteren op het PSO-keurmerk.

Aantoonbaar socialer inkopen

Door in te kopen bij andere PSO-gecertificeerde organisaties, bedrijven of Sociale Werkplaats (SW)-bedrijven kan een organisatie ook groeien op de PSO-Prestatieladder!

Veel PSO-gecertificeerde organisaties vragen het PSO-Keurmerk actief uit aan hun eigen contract- en samenwerkingspartners. Het is mogelijk om bewust te kiezen voor samenwerkingspartners die al een PSO-certificaat behaald hebben. Bewust socialer inkopen leidt tot meer organisaties die aantoonbaar aan de slag gaan met socialer ondernemen en dat stimuleert weer de werkgelegenheid (voor kwetsbare groepen). Dit effect wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Kijk voor meer informatie op https://www.pso-nederland.nl/over-de-pso/groeien-op-de-pso-door-socialer-in-te-kopen.

 

 

Deel dit bericht:  
22 january 2018