Astro Nederland BV gecertificeerd op Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

Astro Nederland BV gecertificeerd op Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

Astro Nederland BV is een aannemersbedrijf opererend in de sector Grondverzet, Wegen- en Waterbouw. Het bedrijf bestaat uit drie werkmaatschappijen, namelijk Netters Infra Almelo, Netters Infra Enschede en Netters Infra Deventer. Met circa 85 medewerkers rekenen zij heel Nederland tot hun werkgebied, waarbij onderlinge synergie tussen de verschillende werkmaatschappijen en vestigingen extra voordelen oplevert.

Binnen de branche heeft Astro Nederland BV zich gespecialiseerd in het leveren en verwerken van natuursteen. Daarvoor wordt wereldwijd samengewerkt. In samenwerking met die bedrijven kunnen we werkelijk alle mogelijke materialen in alle mogelijke kleuren leveren.

Inclusief werkgeverschap

Doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen we niet alleen door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren, maar ook door onze leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen. Wij kiezen er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

Deel dit bericht:  
27 february 2018