Van Driel Groep behaalt hoogste trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

Van Driel Groep behaalt hoogste trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

Van Driel heeft het PSO certificaat ontvangen nadat uit een onafhankelijk uitgevoerde audit een bovengemiddelde score op de Prestatieladder Socialer Ondernemen toegekend werd. Hierdoor heeft Van Driel Trede 3 behaald, de hoogste PSO certificering.

Sociaal ondernemen

Maarten van Driel, directeur Van Driel Groep: ‘Wij zijn trots op het behalen van de PSO certificering. Dankzij PSO kunnen we aantonen dat sociaal ondernemen in onze genen zit. Naast maatschappelijk verantwoord ondernemen is sociaal ondernemen al jaren een kenmerkende factor binnen onze organisatie. Veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn werkzaam bij ons én tellen volledig mee. Wij zijn trots om met deze doelgroep te werken en dat zij zich gewaardeerd voelen. Sociaal ondernemen doe je niet alleen, vandaar dat wij graag samenwerken met leveranciers en partners die ook sociaal ondernemen. Uiteraard blijven wij ons inzetten om het maatschappelijk verantwoord en sociaal ondernemen op een nog hoger niveau te krijgen’.

Over Van Driel Groep

Het Brabantse familiebedrijf is uitgegroeid tot een moderne logistieke speler in het personenvervoer. Het motto is ‘Doelbewust onderweg!’. Van Driel biedt maatwerkoplossingen voor mobiliteit over de weg waar veiligheid, kwaliteit, service en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Dit blijkt onder meer uit de taxi- en touringcarkeurmerken (TX en SKTB) en ISO certificeringen 9001 en 14001. Het servicepakket van Van Driel bestaat uit taxi, touringcar en groepsvervoer. Naast gewoon taxivervoer en airportservice rijdt Van Driel landelijk voor Valys en zorgvervoer en regionaal voor regiotaxi Noordoost-Brabant, FoodValley, Avan en Bravo. Het touringcarvervoer vindt zowel landelijk als Europees plaats. Groepsvervoer bestaat onder andere uit leerlingen- en cliëntenvervoer in Brabant, Noord-Limburg, Gelderland en Flevoland.

PSO prestatieladder

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een TNO meetinstrument dat inzicht geeft in welke mate organisaties zich inzetten voor werk of ontwikkelingsmogelijkheden aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Oftewel, hoe sociaal een organisatie onderneemt. De afgelopen jaren is PSO uitgegroeid tot een landelijke norm voor Socialer ondernemen. PSO kent vier prestatieniveaus: Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3.

Deel dit bericht:  
23 april 2018