Klink-Nijland Beheer B.V. behoudt trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

Klink-Nijland Beheer B.V. behoudt trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

In 1997 werd de spreekwoordelijke eerste steen gelegd voor Klink Nijland. Sinds die tijd is de onderneming gestaag gegroeid tot een professionele partner in infratechniek. Opdrachtgevers schaken Klink Nijland in voor projecten in infratechniek en onderhoudsbestekken.

Per 1 januari 2018 is Klink Nijland Beheer wederom gecertificeerd op trede 3 op het PSO-keurmerk

Wat is de PSO?

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO maakt zichtbaar welke organisaties zich sterk maken om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, duurzaam aan het werk te krijgen en te houden. De PSO is een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument dat objectief bepaalt in welke mate een organisatie socialer onderneemt en daarmee een inclusieve werkgever is. Iedere organisatie kan zichzelf vrijblijvend langs de meetlat leggen via www.mijnpso.nl. Daarnaast is het een toonaangevend keurmerk voor socialer ondernemen, dat PSO-Nederland toekent na een certificeringsproces.

PSO-gecertificeerde organisaties bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen op werk en ontwikkeling in de eigen organisatie (directe bijdrage). Hierbij wordt ook gemeten of de inzet van deze mensen op een kwalitatief goede manier gebeurt. Gecertificeerde organisaties werken bij voorkeur samen met organisaties die dit ook aantoonbaar doen (indirecte bijdrage). Zo draagt de hele keten bij aan het creëren van meer kansen voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.

Deel dit bericht:  
5 june 2018