Accell Nederland B.V. komt binnen op Trede 2 op de PSO-prestatieladder!

Accell Nederland B.V. komt binnen op Trede 2 op de PSO-prestatieladder!

Voor Accell Nederland B.V. betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen 'open staan voor maatschappelijke ontwikkelingen en deze meenemen in haar producten en activiteiten.' Met het behalen van het Trede 2 certificaat laat de organisatie zien dat het socialer onderneemt door het bieden van werkgelegenheid aan personen in kwetsbare arbeidsposities.

Over de organisatie

Accell Nederland richt zich op de midden- en hogere segmenten van de Nederlandse markt voor fietsen, fietsonderdelen en – accessoires. Accell Nederland B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt fietsen en onderdelen onder de merknamen Batavus, Juncker Bike Parts, Koga, Loekie, Sparta, Van Nicholas en XLC-componenten. Deze merken staan garant voor het succesvolle bestaan van Accell Nederland, en zorgen gezamenlijk voor een mooi en compleet productaanbod dat volledig aansluit op de vraag van de Nederlandse fietser.

De PSO in het kort

Het doel van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is om meer personen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een kwalitatief goede en duurzame wijze aan werk te helpen bij alle soorten werkgevers: van MKB bedrijf tot Multinational en van broodbakker tot accountantskantoor. De PSO is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO dat inzichtelijk maakt in welke mate organisaties aantoonbaar werkgelegenheid bieden aan kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt ten opzichte van het werkzame personeelsbestand. Vervolgens wordt dit resultaat vergeleken met andere organisaties binnen dezelfde grootteklasse. De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) richt zich daarmee specifiek op de pijler arbeidsparticipatie. 

Meer zien? Het PSO keurmerk uitgelegd in twee minuten!

In onze Explanimation leggen wij in twee minuten uit wat de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) voor uw organisatie kan betekenen.

Deel dit bericht:  
12 august 2019