Opnieuw het Trede 3 certificaat voor Lumeco B.V.!

Opnieuw het Trede 3 certificaat voor Lumeco B.V.!

Lumeco is een verlichtingsbedrijf én installateur die ondernemingen helpt met milieubewuste verlichtingsoplossingen. Lumeco is een erkend leerbedrijf, waarin medewerkers worden begeleid van sociale werkvoorziening naar reguliere arbeid. De organisatie gelooft in sociaal ondernemen en bevestigt dit door nogmaals Trede 3 op de PSO-prestatieladder te bereiken. Niet voor niets dat Wouter Plomp van Lumeco als motto heeft: "Iedereen verdient een eerlijke kans, hoe anders je ook bent."

Visie op sociaal ondernemen

De PSO heeft tot doel het oplossen van een maatschappelijk probleem door socialer te ondernemen: meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam en op een kwalitatief goede wijze aan werk helpen bij reguliere organisaties. De visie van Lumeco B.V. op sociaal ondernemen sluit hier goed op aan: "Als Social Enterprise werken wij samen met collega’s uit de participatiedoelgroep. Dit doen wij vanuit een overtuiging, maar ook gewoon omdat we het leuk vinden. Het inzetten van de PD’ers creëert op diverse manieren meerwaarde voor onze klanten, onze organisatie en de maatschappij. Met veel enthousiasme en passie zetten zij zich dagelijks in voor onze verlichtingsprojecten."

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl kunt u inventariseren waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst kunt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aanvragen. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.pso-Nederland.nl. Daar staat ook een interessante animatie, die de PSO in twee minuten uitlegt.

Deel dit bericht:  
2 september 2019