Willemsen De Koning slaagt erin Trede 3 te behouden op de PSO-prestatieladder

Willemsen De Koning slaagt erin Trede 3 te behouden op de PSO-prestatieladder

Nogmaals de hoogste waardering op de PSO-prestatieladder voor Willemsen De Koning. De onderneming opereert vanuit Arnhem en Veenendaal en verzorgt taxidiensten en contractvervoer. Willemsen De Koning laat met de hernieuwde erkenning zien dat op een duurzame en kwalitatief goede wijze werkgelegenheid wordt geboden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waardering in het werk

Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen PSO-organisaties door in de eigen organisatie werkplekken te faciliteren. Dit leidt tot veel waardering binnen de organisatie, vindt ook een van de chauffeurs van Willemsen De Koning: “Ik vind dit werk heel erg leuk omdat ik met mensen om ga die allemaal wat hulp en begeleiding nodig hebben. Het sociale contact is erg leuk en ik voel me betrokken bij de mensen. Ik wil meer zijn dan alleen de ‘chauffeur’ die de mensen van A naar B brengt. Het is erg belangrijk dat de mensen zich vertrouwd en veilig bij mij voelen.”

Waar staat uw organisatie op de PSO-ladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

De PSO uitgelegd in 2 minuten!

In onze Explanimation leggen wij in twee minuten uit wat de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) voor u en uw organisatie, onderneming of bedrijf kan betekenen.

Deel dit bericht:  
4 september 2019