Muller Bouw B.V. verlengt Trede 2-Certificaat voor nieuwe periode van twee jaar

Muller Bouw B.V. verlengt Trede 2-Certificaat voor nieuwe periode van twee jaar

Op 1 januari 2019 heeft Muller Bouw B.V. opnieuw het PSO-Certificaat voor Trede 2 ontvangen. Het bedrijf, dat al in 2017 gecertificeerd werd, toont hiermee aan zich bewust en consequent sterk te maken voor de arbeidsparticipatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Warme bedrijfscultuur van een familiebedrijf

Muller Bouw is een modern familiebedrijf dat sinds 1928 actief is in de bouwsector. Hoewel Muller Bouw sinds haar oprichting sterk is gegroeid, heerst er nog altijd een warme bedrijfscultuur die bij een familiebedrijf te verwachten is. Muller Bouw maakt zich al jaren sterk voor het creëren voor een veilige en vertrouwde werkomgeving voor iedereen, inclusief mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit toont Muller Bouw succesvol aan met hun hercertificering op de PSO-Prestatieladder.

Over het PSO-keurmerk

Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving. Door hun actieve inzet op het gebied van sociaal ondernemerschap heeft Muller Bouw wederom de tweede Trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) behaald. De onafhankelijke audit is uitgevoerd door TÜV Rheinland Nederland, en het certificaat zal weer voor een periode van twee jaar geldig zijn.

Deel dit bericht:  
18 january 2019