Hoogste Trede op de PSO Prestatieladder én PSO 30+ certificaat voor Particibaan B.V.

Hoogste Trede op de PSO Prestatieladder én PSO 30+ certificaat voor Particibaan B.V.

PSO Nederland feliciteert Particibaan B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau en met het behalen van het PSO 30+ certificaat. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Particibaan B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Particibaan B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Particibaan B.V.

Particibaan is een bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan een baan helpt. De organisatie begeleidt de werknemers ook door middel van Jobcoaching, zodat de werknemers niet alleen een baan krijgen, maar ook hun baan kunnen behouden en doorgroeien naar een vast contract.

Particibaan gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet. Waar ruimte is voor het talent van iedereen, vanuit de stellige overtuiging dat de samenleving daar beter van wordt. Dit doet de organisatie niet omdat het moet, maar omdat het kan. Omdat het voor bedrijven daadwerkelijk veel toegevoegde waarde heeft om mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, een plek te geven.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
5 march 2021