Hoveniersbedrijf Van Veen B.V. heeft de PSO-certificering voor Trede 3 én het PSO 30+ certificaat behaald

Hoveniersbedrijf Van Veen B.V. heeft de PSO-certificering voor Trede 3 én het PSO 30+ certificaat behaald

PSO Nederland feliciteert Hoveniersbedrijf Van Veen B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau en met het PSO 30+ certificaat. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Hoveniersbedrijf Van Veen B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Hoveniersbedrijf Van Veen B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Hoveniersbedrijf Van Veen B.V.

 

Van nieuwe tuinen aanleggen tot het onderhouden van het openbaar groen. Van het beheren van monumentale tuinen en parken tot grondverzet in de weg- en waterbouw. En van het aanleggen of vervangen van beplantingsvakken tot het bestrijden van eikenprocessierupsen. Alles wat met grond en groen te maken heeft, doet Hoveniersbedrijf Van Veen B.V. graag en goed. Creativiteit, vakmanschap en kennis van de meest recente en innovatieve technieken stellen de hoveniers van Hoveniersbedrijf van Veen in staat om hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Daarnaast hecht de organisatie veel waarde aan kennisoverdracht en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom draagt het hoveniersbedrijf regelmatig vrijwillig een steentje bij aan de realisatie van sociale projecten in Dalen en omstreken, het onderhoud van publiekelijk groen en staat het geregistreerd als een erkend leerbedrijf.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
22 march 2021