Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. her-certificeert op het Trede 3 èn 30+ certificaat!

Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. her-certificeert op het Trede 3 èn 30+ certificaat!

Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelsbestand dat in dienst is bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Groenvoorziening A.J. van der Werf is een allround groenbedrijf, gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van buitenruimtes. Van de ontwerpfase tot het uiteindelijke periodieke onderhoud, Groenvoorziening A.J. van der Werf is een bedreven partner in het gehele proces.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
11 august 2021