PSO trede 3 voor Inntel Hotels Resort Zutphen

Inntel Hotels Resort Zutphen heeft vorige week voor de tweede keer de PSO erkenning met de hoogste trede ontvangen. P.S.O., een afkorting van Prestatieladder Socialer Ondernemen, is een onafhankelijk keurmerk voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen als belangrijk aandachtspunt hanteren in de bedrijfsvoering.

Daarnaast sleepte het Zutphense hotel bijna gelijkertijd de plaatselijke M.B.O. Award in de wacht. Deze onderscheiding, mede in de vorm van een kunstzinnig vormgegeven korf, wordt jaarlijks door de Zutphense Uitdaging uitgereikt aan een bedrijf dat op een bijzondere wijze haar maatschappelijke betrokkenheid heeft vormgegeven en daarmee bijdraagt aan een mooiere plaatselijke samenleving.

Inntel Hotels Zutphen onderneemt al jaren vanuit de visie dat iedereen het recht heeft om mee te doen. Allerlei medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn er werkzaam in een commerciële omgeving, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele aanpassingen op de werkvloer en de begeleiding.

Bron: Inntel Zutphen

Deel dit bericht:  
27 november 2015