Heezen Holding B.V. behoudt PSO-certificaat

Heezen Holding B.V. behoudt PSO-certificaat

Met 9 werkmaatschappijen en ruim 300 medewerkers is Heezen dé specialist in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek. Daarnaast leveren zij aansluitende diensten, variërend van schoonmaak en gladheidsbestrijding tot tijdelijke huisvesting, staalconstructies en parkeeroplossingen. Heezen Holding voert deze werkzaamheden onder andere uit voor: overheidsdiensten, vastgoedeigenaren, zorg- en onderwijs organisaties, woningcorporaties, projectontwikkelaars, bouw- en GWW-bedrijven.

Per 1 februari 2018 heeft Heezen Holding B.V. haar PSO-certificaat wederom gecontinueerd. Over 2017 heeft Heezen Holding B.V. 13 mensen duurzaam ingezet. Intussen zijn er ook 4 medewerkers die gestart zijn vanuit Social Return, doorgestroomd in vaste dienst.

PSO stimuleert inclusief werkgeverschap in Nederland

Het doel van de Prestatieladder Socialer Ondernemen is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen PSO-organisaties door in de eigen organisatie werkplekken te faciliteren. Een werkgever kan met een PSO-certificaat bij steeds meer opdrachtgevers aantonen duurzaam werk te maken van Social Return. Daarnaast stimuleren PSO-gecertificeerde organisaties hun leveranciers en opdrachtnemers om ook sociaal te ondernemen. Zij kiezen er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Als meer organisaties sociaal ondernemen, groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

Deel dit bericht:  
20 april 2018